Sollicitatieprocedure

Online sollicitatie

Via onze website solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam. Na het indienen van je sollicitatie krijg je een ontvangstbevestiging en is je sollicitatie direct zichtbaar voor ons.

Eerste selectie

Op basis van de functie-eisen maken we een selectie. De meest passende sollicitaties nodigen we uit voor een sollicitatiegesprek. Uiterlijk twee weken na het sluiten van de vacature ontvang je een bericht van ons. Ook als je niet door de eerste selectie heen bent, ontvang je van ons een bericht.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het sollicitatieproces leren we je graag beter kennen. Hoe het sollicitatieproces er precies uitziet, is afhankelijk van het vakgebied en de functie. Er volgen één of meer sollicitatiegesprekken, meestal zijn dit er twee. Voor sommige functies kan daar een assessment bij komen.

Arbeidsvoorwaardenvoorstel

Wanneer jij net zo enthousiast over de gemeente Edam-Volendam bent als wij over jou, ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

Heb je vragen?

Heb je algemene vragen over het werken bij Edam-Volendam? Neem dan contact op met Esther van Eijk: e.van.eijk@edam-volendam.nl